Bursa Uludağ'da yaşanan otel yangınıyla ilgili 4 şüpheli tutuklandı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Uludağ'daki otel yangınında milli kayakçı Berkin Usta ve babasının vefatıyla ilgili Bursa Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldığını belirtti. 4 şüpheli tutuklanırken, 2 kişiye adli kontrol uygulandı, soruşturma sürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2025 23:56
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2025 23:56

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Bursa'nın Uludağ Oteller Bölgesi'nde milli kayakçı Berkin Usta ve babası eski milli kayakçı Yahya Usta'nın hayatını kaybettiği otel yangınıyla ilgili açıklama yaptı. Bakan Tunç, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı duyuruda, olayla ilgili olarak Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmanın titizlikle sürdüğünü belirtti.

Cumhuriyet Başsavcıvekili ve 2 Cumhuriyet savcısının yürüttüğü soruşturma kapsamında 4 şüphelinin tutuklandığını, 2 şüpheliye ise adli kontrol kararı verildiğini ifade eden Tunç, "Hepimizi derinden etkileyen bu trajik olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için soruşturma devam etmektedir" dedi.