Bursa Mustafakemalpaşa'da muhtarlara özel yemek

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde Muhtarlar Günü kutlandı. Bu kapsamda Muradiyesarnıç Belediye Sosyal Tesislerinde bir yemek programı tertip edildi.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2024 18:15
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2024 18:15

Bursa'nın en büyük ilçesi Mustafakemalpaşa'da Muhtarlar Günü için bir etkinlik düzenlendi. Etkinliğe Mustafakemalpaşa Kaymakamı Mehmet Okur, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü Erdem, Belediye Başkan Yardımcıları, 131 mahalle muhtarı katıldı.

Etkinlik Cumhurluk Alanına çelenk bırakılarak başladı. Çelenk sunumunun ardından saygı duruşu ve istiklal marşı okundu ve Muhtarlar Derneği Başkanları konuşma yaptı.

'MAHALLELERİMİZİN GÜVENCESİ SİZLERSİNİZ'

Belediye Başkanı Şükrü Erdemde yemek programında açıklamalarda bulunarak; '131 mahallesi bulunan ve yüzölçümü ile Bursa’mızın en büyük ilçesi Mustafakemalpaşa’mızda yerel yönetimlerimizin vazgeçilmez unsurları, mahallelerimizin güvencesi sizlersiniz. Sizler, vatandaşlarımızla devlet arasında köprü kuran, en yakın temas noktası olarak hizmet veren çok önemli görevler üstleniyorsunuz. Görev süremiz boyunca temaslarımızı sürdürerek her bir mahallemize hizmet getireceğimizden şüpheniz olmasın. Uyum ve iş birliği içerisinde hep birlikte mahallelerimizi daha yaşanabilir hale getirmeye devam edeceğiz. Bu özel günde, özverili çalışmalarınız için her birinize gönülden teşekkür ediyor, Muhtarlar Günü’nüzü en içten dileklerimle kutluyorum. Birlikte daha güzel işler başarmaya devam edeceğimize inanıyorum.' dedi.