Bursa Hava Durumu | 13 Kasım 2023 Pazartesi | Bursa'da hava durumu nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 13 Kasım 2023 Pazartesi gününe ilişkin hava durumu tahminine göre Bursa'da hava durumu nasıl olacak? Yayınlanan rapora göre ülke genelinde kuvvetini artıracak olan soğuk hava dalgası ve sağanak yağışların devam edeceği belirtildi. Peki, Bursa'da hava durumu nasıl olacak?

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2023 15:01
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2023 15:01

Bursa Hava Durumu tahmin raporu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlandı. 13 Kasım 2023 Pazartesi gününe ilişkin yapılan hava durumu tahmin raporunda yer alan verilere göre, yurt genelinde haftanın il iş gününde sağanak yağış etkili olacak. Marmara'nın güney ve batısı, Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Isparta çevrelerinde de yağışların kuvvetli olması bekleniyor. Peki, Bursa'da hava durumu nasıl olacak? 

Meteoroloji'den elde edilen son hava durumu verilerine göre; Yurdun kuzey ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı ve Orta Karadeniz (Tokat hariç), Doğu Karadeniz'in kıyı kesimi ile Yozgat, Van, Bitlis, Siirt, Şırnak ve Hakkari çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Marmara'nın güney ve batısı, Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Isparta çevrelerinde yerel olarak kuvvetli, Antalya'nın doğu kesimlerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.

BURSA HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Bursa için yaptığı hava durumu tahmin raporuna göre en yüksek sıcaklık 17 derece en düşük sıcaklık ise 12 derece olarak görüleceği tahmin edilirken, Bursa'da bugün havanın parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların zaman zaman kuvvetinin artırması da bekleniyor.

OSMANGAZİ

Bursa'nın Osmangazi İlçesinde bugün hava durumunun; Havanın Kapalı, en yüksek sıcaklığın 16° ve en düşük sıcaklığın 12° olması bekleniyor. Rüzgar KD yönünde 0.45 KM/S hızında, nem oranı 72% civarında, bulut oranının da 100% olması bekleniyor.

YILDIRIM

Bursa'nın Yıldırım İlçesinde bugün hava durumunun; Havanın Parçalı bulutlu, en yüksek sıcaklığın 14° ve en düşük sıcaklığın 10° olması bekleniyor. Rüzgar K yönünde 0 KM/S hızında, nem oranı 100% civarında, bulut oranının da 75% olması bekleniyor.

İNEGÖL

Bursa'nın İnegöl İlçesinde bugün hava durumunun; Havanın Parçalı bulutlu, en yüksek sıcaklığın 18° ve en düşük sıcaklığın 12° olması bekleniyor. Rüzgar K yönünde 0 KM/S hızında, nem oranı 100% civarında, bulut oranının da 75% olması bekleniyor.

NİLÜFER

Bursa'nın Nilüfer İlçesinde bugün hava durumunun; Havanın Kapalı, en yüksek sıcaklığın 16° ve en düşük sıcaklığın 12° olması bekleniyor. Rüzgar KD yönünde 0.45 KM/S hızında, nem oranı 72% civarında, bulut oranının da 100% olması bekleniyor.