Bursa Hava Durumu | 11 Kasım 2023 Cumartesi | Bursa'da hava durumu nasıl olacak? 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 11 Kasım 2023 Cumartesi gününe ilişkin hava durumu tahminine göre Bursa'da hava durumu nasıl olacak?  Yayınlanan rapora göre ülke genelinde kuvvetini artıracak olan soğuk hava dalgası ve sağanak yağışların devam edeceği yer aldı. Peki, haftasonu Bursa'da hava durumu nasıl olacak? 

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2023 18:12
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2023 18:12

Bursa Hava Durumu tahmin raporu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlandı. 11 Kasım 2023 Cumartesi gününe ilişkin yapılan hava durumu tahmin raporunda yer alan verilere göre, yurt genelinde cumartesi ve pazar günü için 13 ilde sarı ve turuncu kodlu alarm verildi. Peki, Bursa'da hava durumu nasıl olacak? 

Meteoroloji'den elde edilen son hava durumu verilerine göre; Yurdun batı kesimleri çok bulutlu, Marmara, Ege kıyıları, Manisa, Antalya, Eskişehir, Bolu, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinin yerel sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı bulutlu geçeceği tahmin edilirken, yağışların Çanakkale, Balıkesir'in batı ilçeleri, İzmir'in kuzeyi, Zonguldak, Düzce ve Muğla'nın kıyı kesimlerinde kuvvetli, İzmir, Balıkesir, Manisa ile batı kesimleri başta olmak üzere Aydın'da yerel olarak çok kuvvetli ve şiddetli olması bekleniyor.

BURSA HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Bursa için yaptığı hava durumu tahmin raporuna göre en yüksek sıcaklık 25 derece en düşük sıcaklık ise 11 derece olarak görüleceği tahmin edilirken, Bursa'da bugün havanın parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların gece saatlerinden itibaren yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.

OSMANGAZİ

Bursa'nın Osmangazi İlçesinde bugün hava durumunun; Havanın Kapalı, en yüksek sıcaklığın 24° ve en düşük sıcaklığın 10° olması bekleniyor. Rüzgar G yönünde 3.42 KM/S hızında, nem oranı 58% civarında, bulut oranının da 98% olması bekleniyor.

YILDIRIM

Bursa'nın Yıldırım İlçesinde bugün hava durumunun; Havanın Kapalı, en yüksek sıcaklığın 24° ve en düşük sıcaklığın 10° olması bekleniyor. Rüzgar G yönünde 3.42 KM/S hızında, nem oranı 58% civarında, bulut oranının da 98% olması bekleniyor.

İNEGÖL

Bursa'nın İnegöl İlçesinde bugün hava durumunun; Havanın Parçalı az bulutlu, en yüksek sıcaklığın 24° ve en düşük sıcaklığın 10° olması bekleniyor. Rüzgar K yönünde 1.54 KM/S hızında, nem oranı 72% civarında, bulut oranının da 40% olması bekleniyor.

NİLÜFER

Bursa'nın Nilüfer İlçesinde bugün hava durumunun; Havanın Kapalı, en yüksek sıcaklığın 24° ve en düşük sıcaklığın 10° olması bekleniyor. Rüzgar G yönünde 3.42 KM/S hızında, nem oranı 58% civarında, bulut oranının da 98% olması bekleniyor.