Bursa'da yol çalışması var mı?

Bursa'da yol çalışması var mı? Bursa'da yaşayan vatandaşlar arama motorlarında sıklıkla bu soruyu araştırıyor. Peki, Bursa'da yol çalışması var mı? İşte, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleşen yol çalışmaları.

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2023 10:02
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2023 10:02

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından sürücüleri bilinçlendirmek amaçlı açıklanan 'Yol Durumu ve Güzergah Analizi ve Günlük Yol Durumu Bültenine göre; Bursa'da belirlenmiş bir yol çalışması yer almıyor.

KARAYOLLARININ GÜNLÜK YOL DURUMU BÜLTENİ;

1 TEM Otoyolu Kandıra Kavşağı-Doğu İzmit Kavşağı arası Alikahya Mevkinde altgeçit yapım çalışmaları nedeniyle Güney Taşıma Yolundaki trafik İstanbul- Ankara istikameti servis yoluna aktarılacaktır. 2 Anadolu Otoyolunun Kızılcahamam Kavşağı-Kahramankazan Kavşağı kesimi 1-2.km.leri arasında Hamamçayı Köprüsünde giriş derzinde meydana gelen hasar nedeniyle İstanbul istikametinde banket ve 1.şerit trafiğe kapatılmış olup, ulaşım diğer iki şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır. 3 TAG Otoyolunun Bahçe Kavşağı- Nurdağı Kavşağı Kesimi 1-5.km.leri arasında deprem hasarlarının onarım çalışmaları nedeniyle şerit aktarımı yapılmış olup, ulaşım Adana istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır. 4 Denizli Çevre yolunun 2.etap 0-14.km.leri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir. 5 Akseki-Alacabel yolunun 33-37.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir. 6 Ordu-Giresun yolunun 15-18.km.leri (Havaalanı Kavşağı- Piraziz Kavşağı) arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır. 7 Niğde-Pozantı Otoyolunun 0-4.km.leri arasında Kırkgeçit 15.Viyadüğünde derz çalışması nedeniyle (Sol platform) Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Adana istikametinden (Sağ platform) iki yönlü olarak sağlanmaktadır. 8 İliç-Kemaliye-Arapgir yolunun 24-25.km.leri arasında Kemaliye-Dutluca Tünel bağlantı yolları ve Kemaliye Kozlupınar Viyadüğü arası tünel ikinci işleri çalışması nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir. 9 Ağrı-Cumaçay yolunun 0-12.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır. 10 Çanakkale-Balıkesir yolunun 22-33.km.leri arasında üstyapı ve sanat yapıları çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.