Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde, trafik polisinin 'dur' ihtarına uymayan bir sürücü, sokak aralarında heyecan dolu bir kovalamacaya yol açtı.
Emek Mahallesi'nde meydana gelen olayda, polis ekipleri tarafından durdurulmaya çalışılan otomobil, hızla ara sokaklara girerek izini kaybettirmeye çalıştı. Ancak polis ekiplerinin takibi sonucu sürücü, kısa süre içinde yakalandı.
Olay sırasında yaşanan kovalamaca, bölgedeki bir vatandaşın amatör kamerasına yansıdı. Görüntülerde, polis ekiplerinin aracı takip etmesi ve sürücünün sokak aralarındaki manevralar yaptığı görüldü.
Sokak aralarında izini kaybettirmeye çalışan sürücü, kovalamaca sonucunda polis tarafından yakalandı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken sürücünün neden kaçmaya çalıştığı araştırılıyor.
Bursa'da yaşanan bu kovalamaca, trafik kurallarına uymayan sürücülerin güvenlik güçleriyle yaşadığı gerilimi bir kez daha gözler önüne serdi. Bu tür olayların önlenmesi için daha sıkı denetimler ve yaptırımlar gerektiği vurgulandı.