Bursa'da öğrenciler için sıcak bir sürpriz!

Bursa'daki devlet ve özel okulların kantinlerinde hijyen ve sanitasyon kurallarına uygun lezzet ve kaliteye önem vererek hazırlanan çorbalar, sıcak bir şekilde öğrencilerin beğenisine sunuldu.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2024 17:20
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2024 17:20

Bursa'nın önde gelen endüstriyel yemek firmalarından Yankı Yemek A.Ş., yaklaşık 35 yıllık deneyimiyle öğrencilerin beslenmesine sağlıklı ve lezzetli çözümler sunuyor. Şirket, tesislerinde hijyenik koşullarda ürettiği ev yemeği tadındaki çorbaları, okullardaki öğrencilerin beğenisine sunuyor.

Yankı Yemek'in çorba çeşitleri arasında et suyu, mercimek ve közlü patlıcanlı domates çorbası gibi klasikleşmiş lezzetler yer alıyor. Tüm çorbalar, koruyucu madde içermeyen doğal malzemelerle hazırlanarak öğrencilerin sağlıklı beslenmelerine katkı sağlıyor. Çorbalar, okullara özel olarak tasarlanan çorba makinelerinde sıcak olarak servis ediliyor ve öğrencilerin gün boyu enerji almalarına yardımcı oluyor.

Şirket, üretimden sevkiyata kadar tüm süreçlerde hijyen ve sanitasyon kurallarına titizlikle uyuyor. ISO 9001, ISO 22000, ISO 45001 gibi uluslararası kalite ve güvenlik standartlarına sahip olan Yankı Yemek, TSE Hizmet Yeterlilik Belgesi ve TSE Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi ile de güvenilirliğini kanıtlıyor.

Pazarlama Müdürü Seda Çibuk Akçay: "Çocuklarımızın beslenmesine önem veriyoruz. Bu nedenle çorbalarımızı, evde yapılmış gibi lezzetli ve besleyici olacak şekilde hazırlıyoruz. Okullarımıza sunduğumuz çorba makineleri sayesinde öğrencilerimiz sıcak, taze ve sağlıklı çorbalarını kolaylıkla tüketebiliyorlar."