Bursa'da müzik şöleni! Doğu ve batı bir araya geldi

Osmangazi Belediyesi'nin düzenlediği 'Şadırvanlı Han Avlu Buluşmaları' etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen 'Doğudan Batıya Etnik Caz Konseri', doğu ve batı müziğinin eşsiz bir buluşmasına sahne oldu. Çağdaş ritimlerle harmanlanan bu farklı müzik türleri, caz severlere unutulmaz bir deneyim yaşattı.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2024 14:57
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2024 14:57

Osmangazi Belediyesi'nin düzenlediği "Doğudan Batıya Etnik Caz Konseri", Şadırvanlı Han Eğitim Akademisi'nin bahçesinde müzikseverlerle buluştu. Batının caz müziği ile doğunun geleneksel seslerinin harmanlandığı bu özel konser, farklı kültürlerin müzikal köprülerle bir araya gelmesine olanak tanıdı. Müzik tutkunları, bu eşsiz deneyimle unutulmaz bir gece yaşadı.

CAZLA ETNİK MÜZİĞİN HARMANLANDIĞI KONSER

Katılımcılara yıldızların altında müzik dinleme imkanı sunan konsere, Bursalı sanat severler büyük ilgi gösterirken cazla etnik müziğin harmanlandığı konserde, ney/vokalde Sercan Peşan, piyanoda Görkem Ediz, kontrbasta Mert Kocamemiş ve davulda Emre Aydın yer aldı.

İZLEYENLERDEN TAM NOT

Bursalı müzikseverler, doğu ve batı müziğinin nadide bir karışımını sunan sanatçıların performansıyla büyülenirken geniş bir müzikal yelpazede sunulan bu unutulmaz gece, izleyicilerden tam not aldı.

Konserin sonunda Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Esendemir sahneye çıkarak, başarılı performanslarından dolayı sanatçılara çiçek takdim etti ve teşekkürlerini sundu.