Bursa’da Hansel ile Gretel tiyatrosu çocukları büyüledi!

Osmangazi Belediyesi, çocuklara tiyatro sevgisi aşılamak amacıyla başlattığı Osmangazi Çocuk Tiyatrosu ile Grimm kardeşlerin ünlü masalı Hansel ile Gretel’i sahneye taşıdı.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2024 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2024 15:00

Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi'nde gerçekleştirilen etkinlikte, yaklaşık yüz çocuk masalın tiyatro uyarlamasını izledi. Funda Güler’in hem yönetmenliğini üstlendiği hem de tek kişilik performans sergilediği oyun, çocukların yoğun ilgisini çekti.

Masal, zengin olma hayaliyle yanlış yola saplanan yetişkinlerin ve zor durumdan kurtulmaya çalışan çocukların hikayesini eğlenceli bir dille aktardı. Osmangazi Belediyesi, bu tür etkinliklerle çocukların kültürel gelişimlerine katkıda bulunurken, ailelere de birlikte keyifli zaman geçirme fırsatı sunuyor.

Cumartesi ve Pazar günleri, Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi'nde düzenlenen gösteriye katılan çocuklar, Hansel ile Gretel oyununu çok beğendiklerini ifade etti. Aileler de etkinliklerin çocukları mutlu ettiğini belirterek Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın ve emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. Oyun, hafta sonları izleyicilerle buluşmaya devam edecek.