Bursa'da Görükle Balkan Panayırı, renkli etkinliklerle sona erdi

Nilüfer Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği Balkan Panayırı, bu yıl da büyük ilgiyle gerçekleşti. Panayırın ikinci gününde sahne alan Vanya, izleyenlere eğlence dolu anlar yaşattı.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2024 14:36
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2024 14:36

Nilüfer Belediyesi'nin düzenlediği 12. Görükle Balkan Panayırı, Nilüfer Belediyespor Kulübü ve Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği (BAL-GÖÇ) iş birliğiyle Görükle Göçmen Konutları Pazar Alanı'nda iki gün boyunca sürdü. Binlerce kişinin katıldığı panayırda, Balkan kültürünün zenginliği yöresel yemekler, geleneksel el sanatları bir araya geldi.

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, eşi Nuray Özdemir ile birlikte panayırın ikinci gününde düzenlenen etkinliklere katılarak esnaf ve vatandaşlarla da bir araya geldi.

UNUTULMAZ ANLAR

Katılımcılar, panayır alanında yer alan birbirinden renkli stantlarda hem alışveriş yapma fırsatı buldu hem de yöresel lezzetlerin tadına baktı. DJ Ufuk Sarıkaya’nın enerjik performansı ile başlayan etkinlik, Nilüfer Roman Orkestrası’nın coşkulu müzikleriyle devam ederken Tülay Özkahraman’ın etkileyici sesiyle ve Fitdans Spor ve Dans Okulu’nun göz kamaştırıcı dans gösterileriyle katılımcılar unutulmaz anlar yaşadı.

Ceren Toksöz ve Vanya’nın birbirinden güzel performanslarıyla Görükle Balkan Panayırı unutulmaz bir geceye dönüştü.

‘GÜZEL BİR PANAYIR GEÇİRDİK’

Panayıra katılan ve açıklamada bulunan başkan Şadi Özdemir;

‘Güzel bir panayır geçirdik. Burada Nilüferlilere yakışır bir izleyici kitlesi oluştu. Bulgaristan’dan gelen sanatçı Vanya’ya da ayrıca teşekkür ederim.’ Diyerek sözlerine son verdi.