Bursa Süper Amatör Lig’inde mücadele eden Yavuzselim Gençlerbirliği Spor futbol takımı, bu hafta oynanacak play-off maçları için hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Ancak bu haftaki antrenman programı, iftar saatine denk geldi. Buna rağmen futbolcular, oruçlarını açıp antrenmana ara vermeden çalışmalarını sürdürdü.
Takımın teknik direktörü Osman Kara yönetiminde yapılan idmanda, akşam ezanının okunmasıyla birlikte futbolcular kısa bir mola vererek iftarlarını açtılar. Hurma ve suyla oruçlarını açan genç sporcular, ardından tekrar sahaya dönüp idmanlarına devam etti. Bu örnek davranış, saha kenarında izleyen vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.
Antrenör Osman Kara, yaptığı açıklamada, “Ramazan ayında ilk kez antrenman yapıyoruz. Bu hafta maçımız yok ama önümüzdeki hafta önemli play-off maçlarımız var. Antrenman, iftar saatine denk geldiği için oruç tutan oyuncularımızın iftarını hafif bir şekilde açtık ve sonra tekrar sahaya döndüler. Bugün kulüp başkanımız Latif Aybayrak da oyuncularımıza börek ikram etti. Ramazan’ın bereketini yaşıyoruz. Hedefimize odaklandık ve play-off maçlarına hazırlanıyoruz” dedi.