Bursa'da feci kaza!

Karacabey-Bursa yolunda meydana gelen trafik kazasında bir TIR bariyerlere çarptı. TIR'ın dorsesindeki yük yola saçılarak trafiği felç etti.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2024 21:04
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2024 21:04

Bursa'nın Karacabey ilçesinde meydana gelen korkunç bir trafik kazası, bölgeyi felç etti. Karacabey-Bursa Yolu üzeri Karacaoba Başköy Akçalar Kavşağı'nda kontrolden çıkan bir tır, bariyerlere çarparak savruldu. Kaza sonucu tırın dorsesinde bulunan otomobil yedek parçaları yola saçıldı ve yol trafiğe kapandı.

Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kaza yerindeki kargaşa anbean görüntülenirken, yetkililer trafiği düzenlemek için büyük çaba sarf etti. Kazada ilk belirlemelere göre herhangi bir can kaybı yaşanmazken, bazı sürücüler hafif yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Kaza nedeniyle yaklaşık 7 kilometrelik bir kuyruk oluştu. Bölgede yaşayan vatandaşlar ve kazazedeler büyük zorluk yaşadı. Trafik akışı uzun süre durma noktasına gelirken, sürücüler alternatif güzergahları kullanmak zorunda kaldı.

Kazanın nedeni henüz netlik kazanmadı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, tır sürücüsünü gözaltına alarak ifadesine başvurdu. Yapılan incelemelerde, tırın fren sisteminde bir arıza olup olmadığı veya sürücü hatası nedeniyle kazanın meydana gelip gelmediği araştırılacak.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yolda saçılan parçaları temizlemek için çalışma başlattı. Kısa sürede yol trafiğe açılsa da, kaza sonrası oluşan hasarın tamir edilmesi için bir süre daha çalışmaların devam edeceği belirtildi.