Bursa'da Büşra Sırakaya Eczanesi hizmete açıldı

Nilüfer İstasyonu'nun hemen karşısında hizmet verecek olan Büşra Sırakaya Eczanesi'nin açılışı yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2024 14:37
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2024 14:37

Nilüfer İstasyonu mevkiinde faaliyet gösterecek olan Büşra Sırakaya Eczanesi, hizmete açıldı.

Eczanenin açılışına Bursa AK Parti Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, Bursa AK Parti Milletvekili Ahmet Kılıç, Bursa AK Parti Milletvekili Refik Özen, Eski Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Marna Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Maral, çok sayıda iş insanı ve vatandaşlar katılım gösterdi. 

Eczanenin açılışında açıklamada bulunan Büşra Sarıkaya şu ifadeleri kullandı;

'Soyadımı taşıyan bir müessesenin açılması benim için hem bir gurur kaynağı, hem de ciddi bir sorumluluktu.

İlk günden bu yana bir yandan sağlık sisteminin önemli ayaklarından biri olan mesleğimize layık bir ecdadı olmak amacıyla çalıştım. Diğer yandan da işletmecilikle alakalı yönetim ve halkla ilişkiler gibi alanlarda kendini geliştirmeye özen gösterdik.

Ekip arkadaşlarımla birlikte her sabah insanlarımıza şifa bulmasına yardımcı olmak üzere kapılarımızı açtık. Allah'a şükürler olsun ki yüzümüzün akıyla hizmet verdik. Günler, haftalar ve aylar boyunca heyecanımızı hiç kaybetmedik.

Açılıştan itibaren bir yıl sonra deyim yerindeyse kabımıza sığmamaya başladık. Daha geniş ve daha merkezi bir yerde hizmet verme hedefini belirledik ve bugünkü yerimiz nasip oldu. Eczanemiz bundan sonra Lotus Plaza'da birazdan açılışını yapacağımız daha geniş ve daha merkezli yerinde hizmete devam edecek.

İlaçların yanı sıra derma kozmetik, kişisel bakım, öz bakım ve diş sağlığı, medikal, anne bebek, vitamin, besin, destek, aroma terapi, tamamlayıcı sağlık bölümlerinde oldukça geniş bir yelpazeyle hizmet etmekte.

Eczanemiz bünyesinde bir kafe ofisi de olacak. Sizleri misafir etmekten memnuniyet duyarız. Eczanemiz bu özellikleriyle kendi alanında farklı bir konseptle hizmet sunmaya hazır. Buradan stajımdan itibaren benim bu günlere gelmemde emekleri olan herkese teşekkür ederim.'