Bursa'da 53 suç kaydı vardı... Şüpheli bakın nasıl yakalandı!

Bursa'da 53 suç kaydı olan şüpheli, 400 bin lira değerindeki ziynet ve elektronik eşya çaldı. Ekiplerin çalışmasıyla şüpheli çaldığı ayakkabıdan yakaladı.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2024 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2024 11:58

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde, toplamda 53 suç kaydı bulunan Oğuzhan U. isimli şahıs, üç ayrı binaya girerek yaklaşık 400 bin lira değerinde ziynet eşyası ve elektronik eşya çaldı. Olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü, Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, ihbar üzerine harekete geçti.

Ekipler, hırsızlığın gerçekleştirildiği adreslerde güvenlik kameraları bulamadı ve delil bırakmayan şüpheliyi tespit etmek için çalışmalara yoğunlaştırdı. Yapılan araştırmalar sonucunda Oğuzhan U.'nun makyaj malzemesi ve bir ayakkabı çaldığı belirlendi.

Polis, çalınan ayakkabıyı kullanarak şüpheliyi tespit etti ve savcılık kararıyla Oğuzhan U.'nun evine operasyon düzenledi. Evde yapılan aramada, çalınan makyaj malzemeleri ve ziynet eşyaları bulundu.

Suçunu itiraf eden Oğuzhan U., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.