Başkan Taban, öğrencilerle bir araya geldi

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, her hafta farklı bir okulda gerçekleşen 'Genç Bakış' programları kapsamında Şehit Fevzi Başaran Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2024 16:12
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2024 16:12

İnegöl’ün geleceğini ortak akılla şekillendiren Belediye Başkanı Alper Taban, gençlerin vizyon ve fikirlerine önem veriyor.

Başkan Taban, liselerde düzenlediği 'Genç Bakış' buluşmalarıyla gençlerin sesini doğrudan dinliyor, fikir ve önerilerini alıyor.

'Genç Bakış' buluşmaları kapsamında bu hafta Başkan Taban, Şehit Fevzi Başaran Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde öğrencilerle bir araya geldi. 

‘GÜZEL VE FAYDALI İŞLER YAPMAYI BAŞARDIK’

Başkan Taban, burada yaptığı açıklamada;

'Bu şehri bir Belediye Başkanı yalnız başına yönetemez. Ama bu şehirde yaşayan tüm bireylerin katılımıyla, genci, yaşlısı, öğrencisi, kadını, erkeği herkesin katılımıyla çok daha güzel yönetilir. Biz de geçen dönem sizlerin bize verdiğiniz bir takım ip uçları üzerinden güzel ve faydalı işler yapmayı başardık. Bu dönem de bunun üzerine koymak istiyoruz. Özellikle gençlerimizin yönlendirmesi, fikirleri, şehir yönetimine katılımları bizim için kıymetli.' ifadelerine yer verdi. 

ÖĞRENCİLER TALEPLERİNİ DİLE GETİRDİ

Başkan Taban'ın yaptığı kısa açılış konuşmasının ardından söz, öğrencilere geçti.

Öğrenciler, güncel konulara dair düşüncelerini, projelerini ve okul hayatıyla ilgili taleplerini dile getirdiler.