Başkan Özdemir Nilüfer'de parkları yerinde inceledi

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, ilçedeki parkları denetledi. Mevcut parklardaki ihtiyaçları belirleyerek iyileştirme talimatı veren Başkan Özdemir, ayrıca Nilüfer'e yapılacak yeni park alanlarını da inceledi.

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2024 17:42
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2024 17:42

Yeşil alanların artırılması için çaba harcayan Nilüfer Belediyesi, mevcut parkların iyileştirilmesi gereken noktalarını belirlemekte kararlı. Başkan Şadi Özdemir, Başkan Yardımcısı Zerrin Güleş ve belediye çalışanlarıyla birlikte parkları ziyaret edip incelemelerde bulundu.

Yeni park projeleri ve çalışmalarını yerinde gözlemleyen Başkan Özdemir, yoğun kullanımdan sonra revize edilmesi gereken parklardaki eksiklerin giderilmesi için ilgili birimlere gerekli talimatları verdi.

EKSİKLİKLER TESPİT EDİLECEK

Başkan Özdemir gün boyunca çalışmalarını sürdürdükten sonra şu değerlendirmelerde bulundu:

“Nilüfer’de toplam 410 parkımız var. Buralarda neler yapabiliriz, halkımızın daha rahat nasıl kullanmasını sağlayabiliriz diye planlama yapıyoruz. Bakıma ihtiyacı olan parklarımız var. Yürüyüş parkurları, çocuk oyun alanlarını daha da güzelleştirmeye çalışacağız. Hızlıca eksikleri tespit ederek, iyileştirmelerimizi yapacağız.”

NİLÜFER’E YENİ PARKLAR GELİYOR

Başkan Şadi Özdemir yeni projelerinin arasında deprem parkları olduğunu da ifade ederek Nilüfer bölgesinde yaşayanların nefes alması için bu tarz alanların sayısını artırmak istediklerini vurgulayarak öyle konuştu; “Yeşil alanlarımızın sayısını artırmak için planlamalarımızı yaptık. Park yapılması planlanan alanları tespit ediyoruz. Nilüfer’e yeni park alanları kazandıracağız. Elimizde 21 tane öncelikli yapılması gereken park listesi var. Bazı parkların ihalesini yakın zamanda yapacağız. En çok park ihtiyacı olan 30 Ağustos Zafer, Balkan ve Kızılcıklı mahallelerini ilk sıralara alacağız.”

KENT BOSTANLARINI DA GEZDİ

Nilüfer’de parkların halkın buluşma noktası haline geleceğini açıklayan Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir “Vatandaşlarımızın Nilüfer’in parklarından daha çok keyif almalarını sağlayacağız. Özellikle akşamları rahatlıkla vakit geçirebilsinler diye çalışıyoruz” diye konuştu.

Başkan Özdemir, parklardaki incelemelerinin ardından Ürünlü’deki Kent Bostanları’nı ziyaret etti ve çalışmalar hakkında bilgi edindi.