Başkan Özdemir mahalle buluşmalarına başladı

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, "Şadi Başkan Mahallende Söz Sende" sloganıyla mahalle buluşmalarına başladı.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2024 20:02
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2024 20:02

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, “Şadi Başkan Mahallende Söz Sende” sloganıyla mahalle buluşmalarına start verdi. İlk durağı Çalı Mahallesi olan Özdemir, vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinledi.

Başkan Özdemir, katılımcı belediyeciliği yaygınlaştırmak amacıyla gerçekleştirdiği buluşmalarda, toplam 64 mahallede vatandaşların öneri ve taleplerini yerinde değerlendirecek. Çalı Mahallesi’ndeki buluşmada, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin ve Çalı Mahalle Muhtarı Kaan Doğan da yer aldı. Özdemir, mahalle sakinleriyle karavanda görüşerek, ihtiyaçlarını not aldı.

“ORTAK AKILLA BİRLİKTE YÖNETİM” VURGUSU

Buluşmanın ardından konuşan Başkan Özdemir, yapılacak hizmetleri ve yatırımları vatandaşlarla birlikte belirleyeceklerini ifade etti. “Hizmetlerimizi artıracağız. Ortak akılla birlikte yöneteceğiz. Kentimizin geleceğine birlikte karar vereceğiz” diyen Özdemir, vatandaşların önerilerinin kendileri için kıymetli olduğunu belirtti.

“TÜM MAHALLELERE GELECEĞİZ”

Sırasıyla tüm mahallelerde vatandaşlarla buluşacağını dile getiren Başkan Özdemir, “Herkesin görüşme talepleri oluyor. Biz mahallenize geliyoruz. Sorunları yerinde görerek hareket ediyoruz” dedi.

ALMAN HEYETTEN ZİYARET

Çalı Mahallesi’ndeki etkinlikte, Almanya’nın Schweinfurt Belediye Başkan Yardımcısı Ayfer Rethschulte de Başkan Özdemir’i ziyaret etti. Görüşmede, Nilüfer Belediyesi ile gençlik değişim programı ve temiz enerji konularında ortak işbirlikleri ele alındı.