Başkan Deviren’den Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’ne ziyaret

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'nde rehabilitasyon merkezine bir ziyaret gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2024 14:48
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2024 14:48

Gemlik Belediyesi Hayvan Rehabilitasyon Merkezi, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'nde akına uğradı. Yüzlerce minik Gemlikli ve çeşitli kurum temsilcisi, gün boyu merkezi ziyaret ederek hayvanlarla yakından ilgilendi.

ÇOCUKLARA HAYVAN SEVGİSİ AŞILANDI

Belediye Sağlık İşleri Müdürü Veteriner Hekim Dr. Hakan Uğur, ziyaretçilere hayvanların bakımı, beslenmesi ve sokakta karşılaştıkları durumlar hakkında detaylı bilgiler verdi. Özel olarak hazırlanan eğitici oyun kartları ile de çocuklara hayvan sevgisi aşılandı.

‘BU PROJEDE EN ÖNEMLİ ŞEY GENÇLER’

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren ziyaretinde şu açıklamalarda bulundu;

‘Yakın zamanda inşa edeceğimiz barınağı, doğaya zarar vermeyen malzemelerle yapmayı planlıyoruz. Gençlerin katkıları bu süreçte gerçekten çok değerli. 15 dönümlük yerimizle birlikte, ormanla birleşen yaklaşık 25 dönümlük bir arazide, sokak hayvanlarımıza bakabileceğimiz ve onları sahiplendirebileceğimiz bir yer oluşturmayı hedefliyoruz. Burada bir kafeterya da olacak, böylece insanlar orada vakit geçirebilecekler. Unutmayın, bu projede en önemli şey gençler. Sizlerle birlikte gelecek adına doğru adımlar atabiliriz. Teşekkür ederim.’