Başkan Bozbey ve Alinur Aktaş bir açılışta aynı karede görüntülendi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş bir iş yeri açılışında aynı karede görüntülendi.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2024 20:49
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2024 20:49

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş bir iş yeri açılışında yan yana geldi.

Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda BTSO Perakende Ticaret Konsey Başkan Yardımcısı İsa Altıkardeş’in yeni iş yeri açılışı çok sayıda kişinin katılımıyla açıldı.

Açılışa Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın ve Bursa Milletvekilleri Refik Özen, Ahmet Kılıç ile çok sayıda ziyaretiçi katıldı.

Açılışta önceki dönem Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile Osmangazi Belediyesi eski Başkanı Mustafa Dündar’da yer aldı.

Açılışta Başkan Bozbey ve Alinur Aktaş’ın aynı karede görüntülenmesi dikkat çekti.

Yerel seçimler sonrasında Başkan Mustafa Bozbey ve Alinur Aktaş arasında belediye ve iştirak şirketlerinin borçları konusunda tartışmalar gündeme gelmişti.