Başkan Bozbey: 'İş birliği içerisinde çalışıyoruz'

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kentteki sivil toplum örgütleriyle diyaloğu güçlendirmek amacıyla başlattığı "Başkan Bozbey ile Bir Arada" projesi kapsamında Bursa'da faaliyet gösteren hemşeri derneklerinin başkan ve yöneticileriyle bir araya geldi. Toplantıda, hemşerilerimizin Bursa'ya dair görüş ve önerileri dinlenerek, kentteki sorunlara çözüm bulmak için ortak akıl oluşturulması hedeflendi.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2024 13:26
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2024 13:26

"Başkan Bozbey ile Bir Arada" projesi kapsamında Bursa'daki hemşeri derneklerinin başkan ve yöneticileriyle bir araya gelen Başkan Bozbey, Bursa'nın geleceği için onların görüş ve önerilerini dinledi.

Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu'nda düzenlenen toplantıda dernek başkan ve yöneticilerinin önerilerini dikkatle dinleyen Başkan Mustafa Bozbey, Bursa'nın sorunlarına çözüm bulmak için ortak akıl ve bütüncül bir yaklaşım benimsediklerini vurguladı.

‘BURSA’YI YÖNETMEK İÇİN HER TÜRLÜ ÇABAYI GÖSTERİYORUZ’

Bozbey, sivil toplum kuruluşlarının kent yönetiminde önemli bir rol oynadığını ve derneklerin sunduğu katkıların çalışmalarına yön vereceğini belirtti.

Başkan Bozbey yaptığı açıklamada, 'Halkımız bizden hizmet bekliyor. Büyükşehir Belediyesi olarak planlama süreçlerini ve stratejik çalışmaları titizlikle sürdürüyoruz. Belediyemizin işlerini yürütürken derneklerimizin taleplerine de cevap vermemiz gerekiyor. Ara ara misafirlerimizi de ağırlayarak sorunlarını dinliyoruz ve çözümler üretiyoruz. Bursa bir bütündür ve Bursa'nın geleceği için hemşehri dernekleri ve sivil toplum kuruluşları ile iş birliği içerisinde çalışıyoruz. Katılımcı bir anlayışla Bursa’yı yönetmek için her türlü çabayı gösteriyoruz. Hemşehri dernekleri ile gerçekleştirdiğimiz bu diyalog, şehrimizin daha da gelişmesine katkı sağlayacaktır.' ifadelerine yer verdi.