Başkan Bozbey dernek yöneticileri ile görüştü!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey resmi sosyal medya hesabı X platformu üzerinden gerçekleştirdiği paylaşımda, Bursa'da faaliyet gösteren dernek yöneticileri ile bir araya geldiğini duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2024 22:39
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2024 22:39

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, resmi sosyal medya hesabı X platformu üzerinden yaptığı paylaşımda, Bursa'da faaliyet gösteren dernek yöneticileri ile bir araya geldiğini duyurdu.

Başkan Bozbey paylaşımında, "Bursamızda bulunan hemşehri derneklerimizin kıymetli yöneticileri ile Bursa Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda bir araya geldik. Derneklerimizin önerilerini dinleyerek, sorun ve çözümlerimizi paylaştık. Bursa bir bütündür ve biz Bursayı Bursalılarla birlikte yönetceğiz! Nazik ziyaretleri ve hayırlı olsun dilekleri için kıymetli dernek başkanlarımız ve yöneticilerine yürekten teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Yusufelililer Kültür ve Dayanışma Derneği Artvin Borçkalılar Derneği Erzurumlular Birleşim Derneği Keles Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği Serhat Kars Kültür ve Dayanışma Derneği Ağrı İli ve İlçeleri Derneği