4 Temmuz 2024 Perşembe hangi yollarda çalışma var? Türkiye yollarında son durum ne?  

Yola çıkacak olan sürücüler, "Hangi yollarda çalışma var? Türkiye yollarında son durum ne?" sorularına yanıt arıyor. Yapılan araştırmanın ardından, "Hangi yollarda çalışma var? Türkiye yollarında son durum ne?" sorularına yanıt bulundu. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2024 07:24
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2024 07:24

4 Temmuz 2024 Perşembe hangi yollarda çalışma var? Türkiye yollarında son durum ne?  sorularına arama motorları üzerinden yanıt aranmaya başlandı. Yapılan incelemenin ardından, "4 Temmuz 2024 Perşembe hangi yollarda çalışma var? Türkiye yollarında son durum ne?  " sorularına yanıt bulundu.

Karayolları Genel Müdürlüğü, 4 Temmuz 2024 Perşembe günü için yol durumu ve kapalı yollar bültenini yayınladı.  Peki, "4 Temmuz 2024 Perşembe hangi yollarda çalışma var? Türkiye yollarında son durum ne? " İşte detaylar...

İŞTE KARAYOLLARINDA SON DURUM: 

Aydın Çevre yolunun Denizli istikameti Muğla Ayr.- kolu 8.km.sinde yapılacak olan üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle 01.07.2024 ile 15.07.2024 tarihleri arasında araç trafiğine kapatılarak ulaşım alternatif güzergahlardan sağlanmaktadır.

Kuzey Marmara Otoyolu Adapazarı-Karasu kavşakları arası Ankara-İstanbul istikametinde yol bakım ve onarım çalışması yapılacak olup, çalışma sırasında ulaşım İstanbul-Ankara istikametinden iki yönlü (gidiş-geliş) olarak sağlanacaktır.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 9-10.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Anadolu Otoyolunun Bolu (Doğu) Kavşağı-Yeniçağa Kavşağı arası 11-13.km.leri arasında (Ankara istikameti) üstyapı onarım çalışması nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır. (1 şerit İstanbul, 2 Şerit Ankara istikameti açık olacaktır.)

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolunun Bahçe Kavşağı-Nurdağı Kavşağı Kesimi 1-5.km.leri arasında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Adana istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Gaziantep istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır. (25.06.2024-10.08.2024)

Fethiye -Söğüt - Seydikemer yolunun 6.km.sinde Seydikemer Devlet hastanesi kavşağı yapım çalışmaası nedeniyle uaşım tek şeritten kontrollü olarak olarak sağlanmaktadır.

Ordu-Ulubey-Gölköy yolunun 19.km.sinde heyelan çalışmaları nedeniyle Ordu istikametinde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Kütahya-Eskişehir yolunun (Kütahya Porselen A.Ş. fabrikası Mevkii) 31.km.sinde yapılacak olan yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Erzurum Ayr.-İspir yolunun 28-29.km.leri arasında devam eden yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 9-10.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.