İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'e gözyaşlarıyla son veda!

Fatih'te yaşanan kan dondurucu olayın ardından hayatlarını kaybeden İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2024 17:41
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2024 17:41

İstanbul Fatih'te yaşanan kan dondurucu olayın ardından, hayatlarını kaybeden iki genç kadının cenazeleri bugün toprağa verildi. Semih Çelik isimli şüphelinin vahşi cinayetlerine kurban giden Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner için düzenlenen cenaze törenleri, büyük bir üzüntüyle karşılandı.

İkbal Uzuner için Fatih Camisi'nde kılınan cenaze namazına, yakınlarının yanı sıra İstanbul Valisi Davut Gül ve Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan da katıldı. Tören sırasında yaşanan üzüntü, bazı yakınların fenalık geçirmesine neden oldu. Uzuner, daha sonra Edirnekapı Şehitliği Mezarlığı'na defnedildi.

Ayşenur Halil için ise Gaziosmanpaşa Pazariçi Saadet Camisi'nde cenaze namazı kılındı. Tören, İstanbul Vali Yardımcısı Hasan Gözen ve Eyüpsultan Belediye Başkanı Mithat Bülent Özmen'in de katılımıyla gerçekleştirildi. Halil, aile kabristanlığına defnedildi.

Her iki cenaze töreni için de polis ekipleri tarafından geniş güvenlik önlemleri alındı. Ancak, cinayetleri işleyen Semih Çelik'in cenaze namazının, güvenlik endişeleri nedeniyle iptal edildiği öğrenildi.