Bakan Yerlikaya açıkladı: Serhat Akın’a silahlı saldırıda yeni gelişme

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, geçtiğimiz günlerde futbol yorumcusu Serhat Akın’a yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırıyla ilgili yaşanan son gelişmeyi paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2024 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2024 15:16

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, futbol yorumcusu Serhat Akın’a yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırıyla ilgili bir açıklama yaptı.

Resmi sosyal medya hesabı X platformu üzerinden bir paylaşım gerçekleştiren Bakan Yerlikaya, olaya karışanların kimliklerinin tespit edildiğini ve yardım yataklık yapan 2 kişinin yakalandığını açıkladı.

Konu ile ilgili soruşturma işlemlerinin titizlikle sürdüğünü ifade eden Bakan Yerlikaya, motosikleti kullanan ve silahla ateş eden şahısların yakalanmasına yönelik çalışmaların ise devam ettiğini belirtti.

Bakan Yerlikaya paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Beykoz ilçesi Kavacık Mahallesinde futbol yorumcusu Serhat Akın’ın yaralanması olayı ile ilgili olarak İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzce yürütülen çalışmalar neticesinde:

Olayı gerçekleştiren motosikletin olay yerinde bulunan bir araçla birlikte hareket ettiği belirlenmiş, şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar başlatılmıştır.

Olaya karışanların E. Ü., M.A., O. D. ve O.M. adlı şahıslar olduğu tespit edilmiştir. Yardım ve yataklık yapan E.Ü. ve M.A. yakalanmıştır.

Motosikleti kullanan O.M. ve silahla ateş eden O.D. isimli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar ise devam etmektedir.”